zondag 27 juni 2010

jammer maar ja ...

Geen weekje Ardeche :-(
We zouden vandaag vertrekken maar onze Held is geveld ! Jammer genoeg heeft het ventje een longontsteking en ligt hij in het ziekenhuis.

Hem zo zien afzien breekt ons hart.
Ook ontgoocheld natuurlijk omdat we er zo hadden naar uitgekeken om samen met de grote tent op vakantie te gaan.
Hem zien ravotten op de mega water glijbanen en het piratenschip, samen met de kanoe gaan varen. Maar ook de kleine dingen hem instoppen in zijn slaapzak en ontbijten op het picknick deken langs de tent.Het was echt een vakantie in het teken van de kindjes. Kaat die beseft het allemaal nog minder en heeft met een ploeterbadje genoeg :-) Maar voor Giel hadden we een mega toffe camping (dat dachten we toch) uitgezocht.

Omdat we pas zondag betaald hebben, hadden we geen annulatie verzekering genomen. Want wat kan er nu nog mis lopen in een weekje. Giel ging nog een paar daagjes naar school gaan en Kaat naar de creche. Wisten wij toen veel dat Giel eigenlijk al zo ziek was.
Ik had gehoopt dat ze daar toch een beetje begrip voor zouden willen opbrengen zeker omdat de camping niet vol ligt en ze dus geen andere reservaties zijn misgelopen maar neen dus.
BIKKELHARD geen geld terug !
Bestaat er dan geen menselijkheid meer en draait het nu de dag van vandaag echt alleen maar om geld en winst maken? Ik ben zwaar ontgoocheld. Wat ben ik blijkbaar toch nog naïf.

Ik heb er een traantje om gelaten, niet om het geld want ja dat is jammer we hadden het voor andere dingen kunnen gebruiken maar omwille van de ontgoochelingen.

Maar gelukkig schijnt de zon en moeten we verder he we zullen er maar het beste van maken.
Hopelijk mag Giel snel uit het ziekenhuis dat we toch nog iets leuks samen kunnen doen deze week.

x




2 opmerkingen:

  1. ooh, pam, zo spijtig!
    't is de eerste keer dat ik op je blog zit. gelukkig staan er ook heel wat positieve nieuwtjes op, en een mega-coole babystoel. :-)
    heel veel beterschap aan giel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja vandaag nog langs geweest maar zal al zeker tot woensdag nog in het ziekenhuis moeten blijven

    fijn dat je eens komt piepen :-)

    BeantwoordenVerwijderen